Anmäl dig till våra kurser och utbildningar här!


Skriv några rader om vilka hästkunskaper och erfarenheter du har, både utbildning och/eller praktiskt arbete.

Om ni kommer med tåg skriv vilken tid ni ankommer i Medelande fältet.
Vi har möjlighet att hämta vid tåget eller bussen i Lingbo eller Ockelbo fram till kl.2000.

Betalning för kursen sker längst ner på sidan, här finns Swish, Kort eller Faktura köp via Payson. När betalning är erlagt har ni plats på kursen.

Skriv in vilken kurs det gäller i Meddelande fältet

 

  • Självklart kan du bo extra nätter på vår kursgård. Det kostar 200 kronor/extra dygn och person. Anmäl din ankomstdag här.
  • Här kan du skriva några rader om din hästkunskaper och erfarenheter. Och vilken kurs du vill gå.
  • Gäller kurserna på vår kursgård i Lingbo, Val av mat är normalkost, vegetariskt (laktoovoveg), glutenfri, laktosfri. Kylskåp finns för medhavd mat.

Villkor
OBS mat och boende ingår ej i externa kurser. Anmälan till våra kurser är bindande

Betalning sker i butiken nedan,  Vid ev avbokning återbetalas kursavgiften vid uppvisande av läkarintyg. 
Eleven ansvarar för att denna är frisk och i sådan kondition att det inte föreligger risk för skada eller sjukdom pga. deltagande i utbildningen.

SANHCP förbehåller sig rätten att eventuellt ställa in kurser och utbildningar vid för få deltagare, minst fem deltagare krävs för att kursen ska bli av. Skulle kursen eller utbildningen bli inställd eller elev står på reservplats och ej blir antagen återbetalas hela kursavgiften.

Grundkursen i verkning är endast avsed för att verka sin egen friska häst. Att verka andras hästar i SANHCPs namn kommer att beivras.


 

Force majeure

SANHCP åtaganden gäller under förutsättning att SANHCP möjlighet att fullgöra avtalet inte hindras eller väsentligen försvåras eller försenas genom omständighet som beror på myndighets åtgärd, krigshändelse, import – eller exportförbud, strejk, lockout, bojkott, blockad, eldsvåda, olyckshändelse eller annan händelse som SANHCP inte kunnat förutse.

Här kan du betala din kurs, om kursen blir inställd betalar vi omgående tillbaka kursavgiften. När betalningen är oss tillhanda kommer information och till vissa kurser även en läxa. OBS 5000kr till Hovformsspecialistutbildningen är en anmäningsavgift. Pris på Hovformsspecialistutbildningen är 65000kr ink moms.

Här kan du beställa extra natt, frukost, lunch och hyra av sänglinne. för de som kommer på fredag eller har någon peron med sig som inte går kursen. Klicka här

Kurser

Pris:
3 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1011062
Antal:

Om PaysonFaktura Vi erbjuder betalsättet ”PaysonFaktura” i samarbete med Payson AB. Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 180 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Information om ångerrätt Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Information om pantsättning Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.